+ ще 153 громади!

Транспортна розв'язка/рух громадського транспорту по вул. Франка(Дубово)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Потрібен додатковий транспорт(автобуси/маршрутне таксі), що здійснюватиме перевезення пасажирів та сполучатиме райони Дубово з Виставкою, р-ном Озерна. На даний момент з вул. Івана Франко дістатися до "Темпу" можна лише на "автобусі" №30. Тривалість поїздки складає близько 40 хвилин, на Озерну ще довше. Інтервал між попереднім та наступним автотранспортними засобами подекуди може складати 15-25 хвилин зранку. Переповнені маршрутки можуть банально не зупинятися на зупинках. Рух того ж самого зловіщого автобусу ускладнюється заторами, які виникають через перекриття залізнодорожнього переїзду, поворотів на перенавантажені центральні вулиці(з Подільської на Водопровідну) і т.д. Враховуючи переповненість цих маршруток, мова навіть бизько не йде про проїзд на сидінні, як правило постійна тиснява та штовханина. Мають бути альтернативні маршрути. Відстань навпрошки через Старокостянтинівське шосе складає 3.5км. Невже по м. Хмельницькому таку відстань потрібно долати за 40хв-60хв? Ця ситуація має виглядає як знущання над жителями Дубово.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 21 серпня петицію підписали 108 осіб з 500 необхідних.