Відмовитись від поліетиленових пакетів замінивши їх екологічними торбинками.

ЕКОЛОГІЯ

Відмовитись від поліетиленових пакетів замінивши їх екологічними торбинками,в супермаркетах перейти на паперові пакети,на екологічні торбинками з бавовни,льону,конопель.Не робіть з міста смітник ми в ньому живем!!!

Надаємо інформацію по розгляду електронної петиції «Відмовитись від поліетиленових пакетів замінивши їх екологічними торбинками» автор петиції Ткачук Роман Петрович, дата початку збору підписів: 15 липня 2018 р.

Виконавчим комітетом Хмельницької міської ради прийнято рішення від 23.08.2018 № 659 «Про використання поліетиленових пакетів в об’єктах торговельної мережі та на ринках м. Хмельницького» відповідно до якого рекомендовано суб’єктам господарювання, які здійснюють підприємницьку діяльність у сфері торгівлі, пропонувати покупцям альтернативу використання одноразових поліетиленових пакетів, одноразового посуду -пакети для упакування, посуд з біологічних полімерних чи паперових матеріалів, багаторазові торбини тощо.

З повагою,
начальник управління торгівлі Р. Сідлецька

Петицію підписали 571 особа з 500 необхідних.