+ ще 181 громадa!

будівництво шкільного закладу в м. Знам'янка

На сьогодні гострою стала потреба в будівництві шкільного закладу. В м. Знам'янка. Старі будівлі шкіл не відповідають стандартам та потребам реформи "Нова Українська Школа" кількість класних кімнат - замала, навчальний процес вимушені проводити в дві зміни, а учні початкових класів в супереч техніці безпеки розташовуються на третіх поверхах закладів. Всі будівлі учбово-виробничого комбінату в стані повного занепаду а на території міста немає жодного шкільного басейну. Ці всі і багато інших факторів безперечно шкодять якості навчання та впровадженню реформи Українська Нова школа. Самі класні кімнати за розмірами не відповідають рекомендаціям Міністерства Освіти та Науки, що до зонування класної кімнати за тематикою та створення куточку відпочинку у початковій школі.
На території міста вже багато років стоїть недобудована конструкція, що планувалася як загальноосвітній заклад. Пропонуємо звернутися до Кіровоградської Обласної ради яка була ініціатором цього будівництва з вимогою: провести оцінку стану недобудованої конструкції та вирішити питання: добудова школи або передача будівництва на баланс міста з подальшим будівництвом з нуля за кошти співфінансування: частина коштів з обласного бюджету і частина з бюджету міста.

Дата створення:

Станом на 14 жовтня петицію підписали 13 осіб з 700 необхідних.