Єдина система

Встановити антивандальні Замки на Люки каналізаційні 42 22
Встановити у місті пам`ятник знак - воїнам -ліквідаторам 25 16
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Створити необхідні умови для відкриття закладу швидкого харчування "МакДональдз"!

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

Розглянувши електронну петицію від 26.10.2018 щодо створення необхідних умов для відкриття закладу швидкого харчування «МакДональдз», повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), дана петиція була винесена 01.11.2018 на розгляд постійної комісії Міської ради міста Кропивницького з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів. Але в зв’язку з відсутністю на засіданні комісії автора петиції (запрошення було направлено на електронну адресу автора 29.10.2018 о 14 год 33 хв), члени комісії прийняли рішення перенести розгляд зазначеної петиції на наступне засідання та повторно запросити автора петиції Гребенюка О.В. для надання роз’яснення та відповідної інформації щодо підстав подання даної петиції.
Про дату, час та місце проведення чергового засідання постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів буде повідомлено додатково на E-mail: ALEXEGR@GMAIL.COM.
Про можливість щодо присутності на засіданні комісії можна повідомити за телефонами: 24 15 37, 24 07 11, 24 03 14, (066) 921 39 23.

Станом на 14 листопада надано відповідь на 29 петицій Переглянути