Єдина система

Ремонт дорожнього покриття по вул. Панфьорова район Масленіківка 19 33
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Відповідає:

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

Розглянувши електронну петицію від 10 травня 2019 року щодо побудови та відкриття Аквапарку в місті Кропивницькому, повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), дана петиція розглянута 17 травня 2019 року на засіданні постійної комісії Міської ради міста Кропивницького з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та соціальної політики.
У результаті розгляду петицію підтримано та надано доручення департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі
та інвестицій Міської ради міста Кропивницького спільно з управлінням земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, управлінням містобудування та архітектури, управлінням капітального будівництва та управлінням молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького опрацювати вищезазначену петицію згідно з чинним законодавством щодо можливості вирішення питання з залученням коштів інвесторів.
В подальшому питання буде перебувати в компетенції та на контролі департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницького.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість.

Станом на 20 липня надано відповідь на 33 петиції Переглянути