Єдина система

Освітлення по вулиці Михайлівська, 1 20 36
Освітлення по вулиці Михайлівська, 1 20 36
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Передача в постійне користування земельних ділянок ОСББ в м. Кропивницький

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

Розглянувши електронну петицію від 26.03.2019 щодо передачі в постійне користування земельних ділянок ОСББ в м. Кропивницькому, повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), дана петиція розглянута 27.03.2019 на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.
У результаті розгляду петицію не підтримано.
Комісією враховано, що Міською радою міста Кропивницького прийнято рішення від 19.12.2018 № 2251 «Про затвердження Тимчасового порядку надання ОСББ у постійне користування земельних ділянок у м. Кропивницькому».
Рекомендуємо керівникам ОСББ взяти до уваги та врахування в роботі дане рішення міської ради, яке оприлюднено на офіційному сайті міської ради в розділі  «Публічна інформація», підрозділі «Рішення».
Дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість.

Станом на 24 квітня надано відповідь на 32 петиції Переглянути