Єдина система

Відновити будівництво Ковалівського парку! 201 3
скейт-парк у Ковалівському парку 155 10
Заборонити будувати гаражі в житлових масивах 96 1
Побутові умови водіїв міського транспорту, маршрутних таксі (туалети на кінцевих зупинках). 91 10
Зробимо наше місто краще! 54 1
Набережна - встановлення урн для сміття 27 36
Дитячий майданчик на Козачому острові 26 36
Козачий острів - встановлення урн для сміття 25 36
Набережна - встановлення урн для сміття 27 36
Дитячий майданчик на Козачому острові 26 36
Козачий острів - встановлення урн для сміття 25 36
Лічильники обліку тепла в усіх багатоповерхівках м.Кропивницького 20 36
БУДІВНИЦТВО ОБЬЕКТІВ ІНФРАСТРУКТУРИ МІСТА ЗА РАХУНОК СПОНСОРІВ 8 39
Ліквідувати стихійне звалище сміття по вул.Комарова/пров.Глинки 5 44
БУДІВНИЦТВО ОБЬЕКТІВ ІНФРАСТРУКТУРИ МІСТА ЗА РАХУНОК СПОНСОРІВ 8 39
Ліквідувати стихійне звалище сміття по вул.Комарова/пров.Глинки 5 44
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Фінансування з міського бюджету притулку ветеринарно-реабілітаційного центру громадської організації захисту тварин "БІМ"

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

На електронну петицію від 21.01.2020 щодо фінансування з міського бюджету притулку ветеринарно-реабілітаційного центру громадської організації захисту тварин «БІМ» повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін) петицію направлено на розгляд постійних комісій Міської ради міста Кропивницького з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності та з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку.
Про дату, час та місце проведення чергових засідань постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності та з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку буде повідомлено додатково на е-mail: 123katerinarylova@gmail.com.
Про можливість щодо присутності автора петиції на засіданнях постійних комісій можна повідомити за телефоном 32 15 74 (відділ по роботі зі зверненнями громадян).
Одночасно петиція направлена на опрацювання до Головного управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького.
Про результати розгляду петиції буде оприлюднено на офіційному веб-сайті міської ради.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість.

В доповнення до раніше наданої відповіді від 03.02.2020 № Ко-633/15-п на електронну петицію від 21.01.2020 щодо фінансування з міського бюджету притулку ветеринарно-реабілітаційного центру громадської організації захисту тварин «БІМ» повідомляємо наступне.
12.02.2020 петицію було розглянуто на засіданні постійної комісії Міської ради міста Кропивницького з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності, 13.02.2020 - на засіданні постійної комісії міської ради з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку.
У результаті розгляду петицію підтримано та надано доручення Головному управлінню житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького опрацювати механізми, шляхи реалізації щодо фінансування з міського бюджету притулку ветеринарно-реабілітаційного центру громадської організації захисту тварин «БІМ» та надати пропозиції по суті.
Підняте питання буде перебувати в компетенції Головного управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість.

Станом на 26 лютого надано відповідь на 41 петицію Переглянути