Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 164 громади!
Зберегти футбольний клуб "Зірка" від зникнення! 288 42
Передача в постійне користування земельних ділянок ОСББ в м. Кропивницький 148 33
Робота маршруту №113 79 27
Дозвіл на встановлення індивідуального опалення 79 30
Зовнішнє освітлення вулиці Тихої 14 35
Робота маршруту №113 79 27
Дозвіл на встановлення індивідуального опалення 79 30
Зовнішнє освітлення вулиці Тихої 14 35
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Перехід населення на автономне опалення на місцевому рівні 469 21 лютого 12

Станом на 23 лютого усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Створити необхідні умови для відкриття закладу швидкого харчування "МакДональдз"!

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

Розглянувши електронну петицію від 26.10.2018 щодо створення необхідних умов для відкриття закладу швидкого харчування «МакДональдз», повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), дана петиція була винесена 01.11.2018 на розгляд постійної комісії Міської ради міста Кропивницького з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів. Але в зв’язку з відсутністю на засіданні комісії автора петиції (запрошення було направлено на електронну адресу автора 29.10.2018 о 14 год 33 хв), члени комісії прийняли рішення перенести розгляд зазначеної петиції на наступне засідання та повторно запросити автора петиції Гребенюка О.В. для надання роз’яснення та відповідної інформації щодо підстав подання даної петиції.
Про дату, час та місце проведення чергового засідання постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів буде повідомлено додатково на E-mail: ALEXEGR@GMAIL.COM.
Про можливість щодо присутності на засіданні комісії можна повідомити за телефонами: 24 15 37, 24 07 11, 24 03 14, (066) 921 39 23.

В доповнення до раніше наданої відповіді від 05.11.2018 № Ко-12473/45-п на електронну петицію від 26.10.2018 щодо створення необхідних умов для відкриття закладу швидкого харчування «МакДональдз» повідомляємо наступне.
04.12.2018 петицію було розглянуто на засіданні постійної комісії Міської ради міста Кропивницького з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів.
У результаті розгляду петицію підтримано та надано доручення департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі
та інвестицій Міської ради міста Кропивницького звернутися до
Компанії МакДональдз щодо можливості відкриття закладу швидкого харчування «МакДональдз» в місті Кропивницькому.
В подальшому питання буде перебувати в компетенції та на контролі департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницького.

В доповнення до раніше наданого листа від 28.01.2019 р № Ко-12473/45-п на електронну петицію від 26.10.2018 р щодо створення необхідних умов для відкриття закладу швидкого харчування «МакДональдз» в місті Кропивницькому повідомляємо наступне.
23.01.2019 р. працівник гарячої лінії Компанії МакДональдз в телефонному режимі повідомив, що Компанія не планує в місті Кропивницькому відкривати заклад ресторанного господарства «МакДональдз».

Станом на 23 лютого надано відповідь на 29 петицій Переглянути