Єдина система

Тролейбус на селище Гірниче 61 31
Продовження маршруту тролейбуса 5,до ТЕЦ.(Теплоенергетика) 59 38
Боротьба з гризунами 51 2
Створити прямі маршрути міського транспорту з вул. Полтавської до залізничного вокзалу і заводу "Гідросила" 51 33
Вимога громадськості укласти договір концесії. 9 23
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Фінансування з міського бюджету притулку громадської організації "Щасливий Пес" 482 18 листопада 13

Станом на 19 листопада усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Створення муніципального майданчика для сортування відходів

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

На електронну петицію від 25.09.2019 щодо створення муніципального майданчика для сортування відходів повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін) дану петицію було винесено 02.10.2019 на розгляд постійної комісії Міської ради міста Кропивницького з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності. Але в зв’язку з відсутністю на засіданні комісії автора петиції (запрошення було направлено на електронну адресу автора 27.09.2019 о 15 год 13 хв), члени комісії прийняли рішення перенести розгляд зазначеної петиції на наступне засідання та повторно запросити автора петиції О.Нікітіну для надання більш детальної інформації щодо тексту електронної петиції.
Для отримання більш виваженого рішення петиція направлена на опрацювання до Головного управління житлово-комунального господарства та управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Міської ради міста Кропивницького.
Про дату, час та місце проведення чергового засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності буде повідомлено додатково на E-mail: hollyolly@rambler.ru.
Про можливість щодо присутності на засіданні комісії можна повідомити за телефонами: 24 15 37, 24 07 11, 24 03 14, (066) 921 39 23.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість.

Станом на 19 листопада надано відповідь на 37 петицій Переглянути