Єдина система

Про упорядкування вивезення сміття з приватного сектору 62 21
Кіберспорт у школах 23 32
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Безналичная оплата за проезд

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

Розглянувши електронну петицію від 23.02.2018 щодо запровадження безготівкової оплати за проїзд - електронний квиток у міському пасажирському транспорті загального користування, повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), дана петиція розглянута 06.03.2018 та не підтримана на засіданні постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів.
За інформацією управління розвитку транспорту та зв'язку Міської ради міста Кропивницького питання впровадження безготівкової оплати за проїзд - електронний квиток у міському пасажирському транспорті загального користування вивчається.
З метою більш глибокого та належного вивчення даного питання у 2017 році були проведені презентаційні наради за безпосередньою участю керівництва міської ради, депутатського корпусу, керівників підприємств-перевізників. Презентації проводилися організаціями, що займаються запровадженням вищевказаних систем у громадському транспорті.
У подальшому заплановано проведення подібних презентаційних нарад за участі інших організацій, які надають послуги по запровадженню електронних квитків. Шляхи вирішення зазначеного питання будуть вивчатися протягом 2018 року з урахуванням даної електронної петиції.

Станом на 26 квітня надано відповідь на 22 петиції Переглянути