регулювання руху на площі Богдана Хмельницького

Прошу привести до нормативів організацію руху на площі Богдана Хмельницького на світлофорі зі сторони прос. Вінниченка , так як зараз, в зв'язку зі зміною правила проїзду перехресть з круговим рухом виникає багато протиріч з приводу проїзду цього перехрестя,
Так згідно ПДД перевагу мають ті хто їдуть з Вінниченка, на зелене світло світлофору , а згідно нового закону про круговий рух, ті що їдуть по колу від лялькового театру в бік вулиці Островського і виходить що ті хто їдуть на зелене світло , мають пропускати тих хто їде зліва вимкніть світлофор , або надайте офіційне роз'яснення, дійсне у суді, для того щоб не було двоякої трактовки як правильно проїжджати це перехрестя

Дата створення:

Розглянувши звернення (електронну петицію) щодо регулювання дорожнього руху на площі Богдана Хмельницького зі сторони просп. Винниченка, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Організація дорожнього руху на площі Богдана Хмельницького приведена у відповідність до схеми дислокації технічних засобів регулювання, яка затверджена рішенням Кіровоградської міської ради від 27.06.17 № 988 та погоджена відділом безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області

Станом на 18 червня петицію підписали 69 осіб з 450 необхідних.