Кіоски з шаурмою на Жадова цілодобово

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

Добрий день! Звертаюсь до Вас з великим проханням вирішити проблему з встаневленими на Жадова кіосками з виготовлення шаурми, які працюють цілодобово і тим самим не дають змоги мешкашканцям великоповерхівок відпочивати вночі. Поясню чому, таксисти організували на п'яточку між цими двома кіосками стоянку, п'ють каву, розважаються, слухають музику і т.д., до 4:00 години ранку. Вікна влітку відкриті, так як спека стоїть неймовірна, а тут ще й це...Так мало того, під'їжджають інші машини з товаришами на підпитку, включають на всю музику і встраюють перекуси. Будьте ласкаві, зробіть що-небудь, сили вже немає. Дякую за увагу.

Дата створення:

Розглянувши звернення (петицію) гр. Інна Тарвердова Анатоліївна від 06.10.2017 р. № Ко-13892 щодо розміщення кіосків по вул. Генерала Жадова, повідомляємо наступне.
Враховуюче те, що петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішеннями Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 р. № 142 відповідно до норм ст. 23¹ Закону України «Про звернення громадян», петицію розглянуто як звернення громадян.
З метою перевірки законності розміщення кіосків просимо надати фотофіксацію та графічні матеріали щодо конкретного місця розміщення кіосків за вказаною адресою для подальшого розгляду.
Враховуючи викладене, виконавчі органи Кіровоградської міської ради та їх посадові особи діють відповідно до чинного законодавства України.

Станом на 22 березня петицію підписали 35 осіб з 450 необхідних.