Безпека дорожнього руху

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Встановити спеціальні відбійники-захисники на зупинках громадського транспорту та у місцях пішохідних переходів.

Дата створення:

Головним управлінням житлово-комунального господарства не підтриману електронну петицію щодо встановлення спеціальних відбійників на зупинках громадського транспорту та у місцях пішохідних переходів розглянуто.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію було розглянуто як звернення громадян.
За результатами розгляду повідомляємо наступне.
Програмою утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки, затвердженою рішенням Кіровоградської міської ради від 17.01.17 № 763, не передбачено видатки на встановлення спеціальних відбійників на зупинках громадського транспорту та у місцях пішохідних переходів.

Станом на 22 квітня петицію підписали 220 осіб з 450 необхідних.