Сполучити мікрорайони Миколаївки та Кущівки маршрутним таксі

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Сполучити мікрорайони Миколаївки та Кущівки маршрутним таксі. Неможливо дістатися з одного мікрорайону в інший без пересадки, а це і час і кошти.

Дата створення:

Розглянувши не підтриману петицію щодо сполученням маршрутним таксі мікрорайонів Новомиколаївки та Кущівки, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
В маршрутній мережі міста, яка затверджена рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 08.11.2012 р. № 942 (зі змінами), передбачено маршрут № 7 «Салганні піски (МСЧ № 19) – Лісопаркова», (Салганні піски (МСЧ № 19), вул. Алтайська, Чернишевського, Водоп’янова, Кримська, Десантників, Генерала Родимцева, Ялтинська, (Облонкодиспансер), Жуковського, Генерала Родимцева, Енгельса, Гоголя (у зворотному напрямку – вул. Преображенська), Кропивницького, Шевченка (поліклініка № 3), Велика Перспективна, Євгена Маланюка, Полтавська, пров. Об’їзний, вул. Короленка, Лісопаркова (в обох напрямках)).
Організатором пасажирських перевезень управлінням розвитку транспорту та зв’язку на 27 жовтня, 18 грудня 2014 року, 21 травня, 06 жовтня 2015 року, 15 січня, 11 березня 2016 року оголошувалися конкурси з перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування, одним із об’єктів яких був маршрут № 7 але, на жаль, ніхто з перевізників не виявив бажання його обслуговувати.
Одночасно повідомляємо, що організатором пасажирських перевезень у місті Кропивницькому управлінням розвитку транспорту та зв’язку продовжується робота щодо залучення на конкурсних засадах перевізників для відновлення обслуговування вищевказаного маршруту.

Станом на 22 квітня петицію підписали 101 особа з 450 необхідних.