Петиція про початок відродження Набережної!

Друзі!

Я, як і переважна більшість містян, розумію, що громадська ініціатива з відродження Набережної повинна втілитися в життя. Особисто підтримав цей проект і мої друзі голосували за нього. В результаті таких людей - тисячі.

Тридцять років ніхто нічого не робив на Набережній взагалі, і ще стільки ж ніхто нічого не зробить, якщо цей проект зараз задушити. І всі ми розуміємо, чому влада намагається його зняти - бо це проект Артема Стрижакова.

Закликаю міське керівництво, людей, які приймають рішення, почути і нарешті почати поважати людей, які на громадському бюджеті віддали свій голос за початок відродження Набережної. Політиці тут не місце, тільки конкретна справа для жителів міста!

Звертаюся до координаційної ради з питань Громадського бюджету з вимогою РЕКОМЕНДУВАТИ проект до фінансування за кошт громадського бюджету, як проект, який переміг в голосуванні.

А краще – виділіть додаткове фінансування і долучіться до правильної справи, аби в нашому місті нарешті з'явилася Набережна, за яку не соромно!

На електронну петицію від 19.12.2017 щодо початку відродження Набережної повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), петицію 22.12.2017 було розглянуто постійною комісією Міської ради міста Кропивницького з питань діяльності ради, депутатської етики, Регламенту міської ради, відзначення нагородами, забезпечення законності, релігії, засобів масової інформації, регуляторної політики, підприємництва, інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності.
У результаті розгляду петиція не набрала необхідної кількості голосів щодо її підтримки.
Разом з тим постійна комісія рекомендувала міському голові створити робочу групу для вивчення питання щодо реконструкції Набережної р. Інгул з залученням ініціаторів, представників профільних управлінь міської ради, архітекторів, краєзнавців.

В доповнення до листа від 27.12.2017 № Ко – 18530/61 – п додатково повідомляємо наступне.
На виконання протокольного доручення постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, Регламенту міської ради та відзначення нагородами, забезпечення законності, релігії, засобів масової інформації, регуляторної політики, підприємництва, інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності (протокол від 22.12.2017 року № 23) створено тимчасову робочу групу з вивчення питання щодо реконструкції набережної р. Інгул, склад якої затверджено розпорядженням міського голови від 15.01.2018 року № 9 «Про створення тимчасової робочої групи».
Засідання робочої групи відбулося 18.01.2018 року. На засідання були запрошені автори проекту, громадські діячі та представники засобів масової інфомації. У ході засідання були визначені та прийняті рішення щодо ряду конкретних заходів по реалізації проекту «Реконструкція Набережної р. Інгул», які поступово виконуються.
На даний час, по проекту «Реконструкція Набережної р. Інгул» управлінням капітального будівництва проведено роботи по розробці технічного завдання, на підставі якого укладено договір на виготовлення проектно-кошторисної документації з проектною організацією.
Додатково повідомляємо, що рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31.01.2019 року № 2276 «Про затвердження Програми капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального господарства і соціально-культурного призначення міста Кропивницький на 2019-2021 роки» передбачено фінансування в розмірі 1038, 1 тис. грн на реалізацію вищевказаного проекту.

Петицію підписали 462 особи з 450 необхідних.