Встановленя ліхтарів для освітлення вулиці Марко Вовчок в нічний час.

Встановленя ліхтарів для освітлення вулиці Марко Вовчок в нічний час.

Дата створення:

Головним управлінням житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького (далі – Головне управління) Ваше звернення (електронну петицію) щодо встановлення ліхтарів для освітлення по вул. Марка Вовчка в нічний час розглянуто. З даного питання повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 року № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Програмою утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки, затвердженою рішенням Кіровоградської міської ради від 17.01.2017 року № 763, не передбачено проведення капітального ремонту (відновлення) мереж зовнішнього освітлення по вищевказаній вулиці.
Головним управлінням надано завдання комунальному підприємству «Міськсвітло» Міської ради міста Кропивницького» провести обстеження мереж зовнішнього освітлення вищевказаної вулиці з метою визначення обсягу та вартості робіт з їх відновлення.
За висновками комунального підприємства «Міськсвітло» Міської ради міста Кропивницького» буде розглянута можливість щодо включення до заходів на 2018 рік до відповідної галузевої програми, проведення капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення по вул. Марка Вовчка.

В доповнення до раніше наданої відповіді на звернення (електронну петицію, яка не була підтримана) щодо встановлення ліхтарів для освітлення по вул. Марка Вовчка в нічний час повідомляємо наступне.
Комунальним підприємством «Міськсвітло» Міської ради міста Кропивницького» проведено обстеження мереж зовнішнього освітлення вищевказаної вулиці та визначено орієнтовну вартість робіт з їх відновлення яка становить 250,0 тис.грн.
Програмою утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки, затвердженою рішенням Кіровоградської міської ради від 17.01.2017 року № 763, зі змінами та доповненнями, внесеними рішеннями Міської ради міста Кропивницького від 31.01.2019 року № 2289, передбачено проведення капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення по 107 об’єктах. Через обмеженість коштів у міському бюджеті провести відновлення мереж зовнішнього освітлення по вищезазначеній вулиці у 2019 році неможливо.

Станом на 18 червня петицію підписали 19 осіб з 450 необхідних.