Безпека дороднього руху

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Встановити світлофор на розі вулиць Академіка Корольова та Беляєва. Як мінімум поруч знаходятся три школи, і дітям потрібно в буквальному сенсі пробиратися крізь автівки в години пік навіть на пішохідному переході

Дата створення:

Головним управлінням житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького (далі - Головне управління) не підтриману електронну петицію щодо встановлення світлофору на перехресті вулиць Академіка Корольова та Бєляєва, розглянуто.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію було розглянуто як звернення громадян.
За результатами розгляду повідомляємо наступне.
Проектом Програми розвитку дорожнього господарства та безпеки руху в місті Кропивницькому на 2017-2021 роки не передбачено видатки на влаштування світлофорного об'єкта на вказаному перехресті.

Станом на 22 березня петицію підписали 14 осіб з 450 необхідних.