Відновлення мереж зовнішнього освітлення провулків: Арнаутовського, Гризодубової, Компаніївського

Відсутність зовнішнього освітлення по провулкам: Арнаутовському, Гризодубової, Компаніївському сприяє підвищенню криміногенної та аварійної ситуації в нічний час, збільшує травматизм перехожих та водіїв в умовах незадовільного стану доріг, недостатньої видимості у зв'язку з погодними умовами.
З метою забезпечення життєвих потреб територіальної громади м. Кропивницького, необхідно привести електромережі зовнішнього освітлення до норм і стандартів згідно діючого законодавства.

Дата створення:

Головним управлінням житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького Ваше звернення (електронну петицію) щодо відновлення мереж зовнішнього освітлення по провулках Арнаутовському, Гризодубової, Компаніївському розглянуто.
З даного питання повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 року № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Проведення капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення здійснюється відповідно до Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Кіровоградської міської ради від 17.01.2017 року № 763 (далі – Програма).
Програмою передбачено проведення капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення мікрорайону Никанорівка по провулках Масляниківському, Першотравневому.
У разі збільшення коштів на виконання заходів вищезазначеної Програми, буде розглядатись питання щодо можливості проведення капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення по провулках Арнаутовському, Гризодубової, Компаніївському.

Станом на 22 березня петицію підписали 46 осіб з 450 необхідних.