Безналичная оплата за проезд

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Приблизимся к современной цивилизации!
В городских маршрутках внедрим электронный билет (безналичную оплату за проезд).
Преимущества: - пополнится городской бюджет; - появятся финансовые средства для приобретения новых троллейбусов и автобусов; - улучшится качество перевозки пассажиров и т.д.
Реально попытаемся хоть что-то улучшить.

Розглянувши електронну петицію від 23.02.2018 щодо запровадження безготівкової оплати за проїзд - електронний квиток у міському пасажирському транспорті загального користування, повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), дана петиція розглянута 06.03.2018 та не підтримана на засіданні постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів.
За інформацією управління розвитку транспорту та зв'язку Міської ради міста Кропивницького питання впровадження безготівкової оплати за проїзд - електронний квиток у міському пасажирському транспорті загального користування вивчається.
З метою більш глибокого та належного вивчення даного питання у 2017 році були проведені презентаційні наради за безпосередньою участю керівництва міської ради, депутатського корпусу, керівників підприємств-перевізників. Презентації проводилися організаціями, що займаються запровадженням вищевказаних систем у громадському транспорті.
У подальшому заплановано проведення подібних презентаційних нарад за участі інших організацій, які надають послуги по запровадженню електронних квитків. Шляхи вирішення зазначеного питання будуть вивчатися протягом 2018 року з урахуванням даної електронної петиції.