Введення маршруту, сполученням Балашівка - Жадова - Олексіївка

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Доброго часу доби! Пропоную ввести новий маршрут для маршрутних транспортних засобів. За запропонованим маршрутом в данний момент переміщення за допомогою громадського транспорту є дуже затратним по часу, некомфортним за кількістю пересадок або немає сполучення взагалі.

Впевнений що при введенні такого маршруту всі будуть задоволені. Десяток водіїв отримають робочі місця, а декілька тисяч жителів міста будуть в гарному настрої діставатись до дому або роботи. Дякую!

Дата створення:

Розглянувши не підтриману петицію щодо введення маршруту сполученням Балашівка – Жадова - Олексіївка, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
За результатами обстеження пасажиропотоків у м. Кіровограді, яке відбулося у вересні 2012 року та їх опрацювання Харківським національним автомобільно – дорожнім університетом, рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 08 листопада 2012 року № 942 (зі змінами) було затверджено маршрутну мережу міста. Слід зазначити, що вищевказана мережа розроблена з урахуванням необхідності максимального виключення дублювання автобусних маршрутів. У вищезазначеній мережі маршруту, який сполучав би вказані мікрорайони, не передбачено.
Одночасно повідомляємо, що Вашу пропозицію буде розглянуто під час формування нової маршрутної мережі.

Станом на 26 березня петицію підписали 117 осіб з 450 необхідних.