Виділити земельну ділянку в центрі Кропивницького для встановлення пам’ятника Андрію Кузьменко (Кузьмі Скрябіну)

Вже три роки минуло з дня смерті популярного виконавця Кузьми Скрябіна, а українці не тільки не забувають про артиста, але і продовжують перейменовувати вулиці на його честь, споруджувати йому пам'ятники, слухати його пісні та присвячувати йому свої. Вважаємо, що і в нашому місті повинен бути пам’ятник цьому українцю.
Сам пам’ятник буде створено спільно з архітекторами за кошти спонсорів. Декілька варіантів макету пам’ятника ми презентуємо містянам та разом оберемо найкращий варіант.
Просимо підтримати петицію виділення місця для розміщення пам’ятнику улюбленцю багатьох українців, співаку, письменнику, телеведучому, продюсеру, актору, лідеру групи «Скрябін» - Андрію Кузьменко (Кузьмі Скрябіну).

На електронну петицію від 15.02.2018 щодо виділення земельної ділянки в центрі м. Кропивницького для встановлення пам’ятника Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну) повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), дану петицію направлено на розгляд постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, засідання якої відбудеться 28.02.2018 о 13.00 в приміщенні Міської ради міста Кропивницького (кімната 222-а).

В доповнення до раніше наданої відповіді на Вашу електронну петицію від 15.02.2018 щодо виділення земельної ділянки в центрі м. Кропивницького для встановлення пам’ятника Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну) повідомляємо наступне.
28.02.2018 петицію було розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.
У результаті розгляду петицію підтримано та надано відповідне доручення:
управлінню земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Міської ради міста Кропивницького розглянути питання, віднайти варіанти земельних ділянок на яких можна встановити пам’ятник та винести пропозиції на комісію для обговорення.
В подальшому питання буде перебувати в компетенції та на контролі управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Міської ради міста Кропивницького.