Тролейбусне сполучення Лісопаркова-Центр-обласна лікарня-101-й мікрорайон

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

На даний момент немає прямого тролейбусного сполучення Лісопаркова-Центр-обласна лікарня-101-й мікрорайон. Населення вимушено їздити в об'їзд на тролейбусах 10 та 4 до зупинок "Ятрань", "Школа № 13", "Дитячий садок". В період після 18.00 ці тролейбуси часто їздять в Депо (іноді без об'явлення у центрі міста) і пасажири вимушені ходити пішки від ПТУ. Використання автобусу 274 вимагає більше коштів на проїзд ніж на тролейбусі.

Дата створення:

Розглянувши не підтриману петицію, щодо створення тролейбусного сполучення «Лісопаркова – Центр - Обласна лікарня - 101 мікрорайон», повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Відновлення роботи вищевказаного тролейбусного маршруту можливе за умови виділення додаткових коштів субвенції на відшкодування витрат за перевезення пільгових категорій громадян та вишукання підприємством - перевізником КП «Електротранс» (далі – Перевізник) резервних тролейбусів.
Організатором пасажирських перевезень у місті управлінням розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради (далі – Організатор) укладено договір з Перевізником про організацію надання транспортних послуг з перевезення міським електричним транспортом. Умовами даного договору визначено обсяги транспортної роботи на маршрутах № 1, 4, 9 і 10 згідно із замовленням, а саме виконання певного об’єму тис. вагоно (тролейбусо)-кілометрів пасажироперевезень на 2018 рік. Тому здійснити перерозподіл рухомого складу між міськими тролейбусними маршрутами на даний час неможливо.
У разі виникнення у подальшому питань стосовно роботи міського пасажирського транспорту, рекомендуємо звертатися до організатора пасажирських перевезень у місті управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради для оперативного опрацювання за телефонами: 24 58 98 або 24 48 00.

Станом на 19 червня петицію підписали 48 осіб з 450 необхідних.