Повернути автобусний маршрут (великогабаритний) для сполучення Центр-обласна лікарня- через Юрія Коваленка (зупинка Велмарт) - Попова-Жадова

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Повернути на маршрут великогабаритний автобус (з соціальними місцями) по вулиці Юрія Коваленка, що сполучав би Обласну лікарню з Попова-Жадова і в зворотньому напрямку. На даному напрямку працюють тільки маршрутні таксі 5А, 44, 134, 11 і т.д.

Дата створення:

Розглянувши не підтриману петицію щодо повернення автобусного маршруту (великогабаритного) сполученням Центр – Обласна лікарня – вул. Юрія Коваленка (зупинка «Велмарт») – Попова - Жадова, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
За результатами обстеження пасажиропотоків у м. Кіровограді, яке відбулося у вересні 2012 року та їх опрацювання Харківським національним автомобільно – дорожнім університетом, рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 08 листопада 2012 року № 942 (зі змінами) було затверджено маршрутну мережу міста. В вищезазначеній мережі передбачено маршрут № 101 «вул. Генерала Жадова – Лісопаркова» вул. Генерала Жадова (розворотний майданчик), Героїв Сталінграда, Космонавта Попова, Маршала Конєва, Пацаєва, Героїв Сталінграда, просп. Правди, вул. 50 років Жовтня, Велика Перспективна, Євгена Маланюка, Полтавська, пров. Об’їзний, вул. Короленка, Лісопаркова (в обох напрямках).
Організатором пасажирських перевезень Управлінням розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького на 27 жовтня, 18 грудня 2014 року, 21 травня, 06 жовтня 2015 року, 15 січня, 11 березня 2016 року, 18 січня 2018 року оголошувалися конкурси з перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування м. Кропивницького, одним із об’єктів яких був також маршрут № 101 але, на жаль, ніхто з перевізників не виявив бажання його обслуговувати.
Одночасно повідомляємо, що організатором пасажирських перевезень у місті Управлінням розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького продовжується робота щодо залучення на конкурсних засадах перевізників для відновлення обслуговування вищевказаного маршруту.

Станом на 21 жовтня петицію підписали 27 осіб з 450 необхідних.