Відновлення маршруту 111а

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

В маршрутні таксі в часи пік просто не можливо втиснутися, а нові автобуси не вирішують повністю проблему транспортного сполучення мікрорайону Стара Балашівка . Тому жителі цього мікрорайону просять відновити маршрут 111а та пустити на нього автобуси хоча б середнього класу.

Дата створення:

Розглянувши не підтриману петицію щодо відновлення автобусного маршруту № 111-а (Стара Балашівка – Райцентр - Стара Балашівка), повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Управлінням розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького 26 березня 2018 року з ТОВ «АВТО-СТРОЙ 2017» укладено договір на обслуговування маршруту № 111-а «Стара Балашівка – Райцентр – Стара Балашівка» терміном дії до 25 червня 2018 року.
Одночасно повідомляємо, що організатором пасажирських перевезень у місті Кропивницькому, Управлінням розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького 13 квітня 2018 року оголошено конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, який відбудеться 15 травня 2018 року, одним із об’єктів яких є також маршрут № 111-а.

Станом на 23 червня петицію підписали 194 особи з 450 необхідних.