+ ще 184 громади!

Програма будівництва міні-котелень (алтернативне паливо)

Терміново розробити за затвердити програму з будівництва міні-котелень з використанням альтернативного палива для обігріву дошкільних навчальних закладів, шкіл, закладів охорони здоров’я.
Мета: зменшити залежність міста від ультиматумів газового монополіста.

Дата створення:

Розглянувши колективне звернення (електронну петицію) щодо прогарами з будівництва міні-котелень з використанням альтернативного палива для обігріву закладів соціальної сфери, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету», та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
По суті порушеного питання повідомляємо наступне.
Програмою утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки, затвердженою рішенням Кіровоградської міської ради від 17.01.2017 року № 763 та Програмою капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального господарства і соціально-культурного призначення міста Кропивницького на 2016-2018 роки затвердженою рішенням Кіровоградської міської ради від 23.02.2016 року № 85 (зі змінами), не передбачено коштів на будівництво міні-котелень з використанням альтернативного палива для обігріву закладів соціальної сфери.
Актуальною для міста Кропивницького є розроблення схеми теплопостачання, яка дасть можливість проведення узагальнення та аналізу існуючої системи теплопостачання, перспективи забудови, а також розроблення першочергових невідкладних заходів щодо оптимальної роботи котелень, теплових мереж та їх модернізації і реконструкції. Після розроблення схеми теплопостачання, у разі необхідності буде розглянута можливість будівництва Управлінням капітального будівництва Міської ради міста Кропивницького міні-котелень з використанням альтернативного палива для обігріву дошкільних навчальних закладів соціальної сфери.

Станом на 22 жовтня петицію підписали 84 особи з 450 необхідних.