Про транспорт до поліклініки №3 з вулиці Полтавської.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Жодного депутата чи кандидата у депутати не цікавить питання як хворій людині (особливо якщо це тяжкі хронічні захворювання, а взимку) добратися з району вулиці Полтавської до Третьої поліклініки що знаходиться на вулиці Кропивницького 22.
Пропоную заснувати маршрут який би обслуговував мешканців району Полтавської і підвозив до поліклініки, можливо на маршруті буде достатньо однієї двох маршруток. Завчасно вдячні.

Дата створення:

Управлінням розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького не підтриману петицію щодо організації роботи маршруту, який сполучав би вул. Полтавську з міською поліклінікою № 3 розглянуто.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади м. Кропивницького (зі змінами) та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто, як звернення громадян.
У маршрутній мережі міста, яка затверджена рішенням Виконавчого комітету Міської ради міста Кропивницького від 08.11.2012 р. № 942 (зі змінами), для сполучення вул. Полтавської з вул. Шевченка передбачено автобусні маршрути № 7 та № 45.
Протягом 2015-2018 років оголошувалися конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Кропивницькому, об’єктами якого були також зазначені автобусні маршрути, але, на жаль, жоден з перевізників не надав своєї пропозиції щодо їх обслуговування.
Одним із основних завдань Програми розвитку міського пасажирського транспорту та зв’язку м. Кропивницького на 2018-2019 роки є залучення інвестицій для придбання додатково у місто нових тролейбусів та проведення реконструкції і модернізації структури енергогосподарства КП «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького» за рахунок коштів інвесторів.
Профільними виконавчими органами Міської ради міста Кропивницького розроблено інвестиційний проект щодо будівництва нових тролейбусних ліній по магістральних вулицях міста, а саме:
- вул. Яновського (від АС № 2 до вул. Садової) - 2,2 км;
- вул. Садова, Кропивницького (від вул. Садової до вул. Шевченка) - 2,3 км;
- вул. Шевченка (від вул. Кропивницького до вул. Великої Перспективної) - 1,0 км;
- вул. Холодноярська (від кінцевої зупинки «Лісопаркова» до кінцевої «Лелеківське БУ») - 4,4 км;
- бульвар Студентський (від вул. Великої Перспективної до вул. Михайлівської) - 0,6 км;
- вул. Башкирська (від вул. Михайлівської до площі Дружби Народів) - 0,5 км;
- вул. Мурманська (від просп. Промислового до виставкового майданчика «АгроЕкспо») - 1,5 км.
Для обслуговування вищевказаних вулиць, підвищення якості транспортного обслуговування населення м. Кропивницького в даному проекті заплановано придбання 20 нових тролейбусів.
Станом на 01 липня 2018 року даний проект розглянуто інвестиційною компанією та отримано попереднє погодження на його реалізацію.
Також для оперативного поліпшення транспортного сполучення вул. Полтавської з вул. Шевченка, на якій знаходиться міських заклад охорони здоров’я, та вул. Яновського і район Телецентру на даний час вивчається питання придбання у 2018 році тролейбусів з автономним ходом.

Станом на 19 квітня петицію підписали 93 особи з 450 необхідних.