Реконструкция набережной

На сегодняшний день, в центральной части города, практически нет места для комфортного отдыха. Места, где есть урны, лавочки, туалет. Места, где можно спрятаться от солнца, от огромного количества транспорта, от городской суеты.
Предлагаю городской власти, как можно скорей помочь своим горожанам для создание всех условий для отдыха на городской Набережной.
Что нужно зделать?
1.Возобновления забора от ул.Островского до ул.Кропивницкий
2.Установка мест (лавочек) для отдыха по обе стороны набережной на всем этом участке.
3.Урны
4.Био-туалет, или альтернатива в виде платного туалета.
5.Освещение всей набережной по обе стороны.
6.Патрулирование полицией для контроля порядка а так же соблюдением чистоты.
Уверен, что создав такую набережную, комфорт от культурного отдыха в городе, станет выше. Мы как горожане, будем обязаны держать это место в чистоте. Спасибо

Дата створення:

Ваша електронна петиція (далі – звернення), яка не набрала необхідної кількості голосів, щодо створення комфортних умов на набережній (відновлення огорожі, установка місць для відпочинку, урн, туалетів, освітлення) управлінням капітального будівництва Міської ради міста Кропивницького (далі – Управління) розглянута.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького, зі змінами, відповідно до норм ст. 23І Закону України "Про звернення громадян", електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
В межах повноважень Управління повідомляємо наступне.
Робочою групою з вивчення питань щодо комплексної реконструкції набережної р. Інгул на відрізку від вул. Михайлівської до вул. Київської в м. Кропивницькому до якої входять Народний депутат України Яриніч К.В., депутати та представники виконавчих органів Міської ради міста Кропивницького, архітектори та представники громадськості розроблено технічне завдання, в якому враховані пропозиції аналогічні Вашим.
Управлінням 17 липня 2018 року укладений договір з проектною організацією ТОВ "АБРИС "ЛИБІДЕЯ" на розробку проектно-кошторисної документації на об´єкт "Реконструкція набережної р. Інгул від вул. Михайлівської до вул. Київської в м. Кропивницькому"

Станом на 24 квітня петицію підписали 65 осіб з 450 необхідних.