+ ще 184 громади!

Благодійний проект з створення і надання привабливого та гармонічного вигляду ділянці місцевості між вулицями Вадима Височина 1 і 2 та Короленко 71 м. Кропивницького.

Голові міської ради міста Кропивницького
Райковичу А.П.
25006, вул. В. Перспективна, 41,
м. Кропивницький

Благодійна організація "Благодійний фонд благоустрою, реконструкції та збереження культурної спадщини "ФАЙНИЙ КРАЙ" (далі по тексту – Фонд) здійснює свою діяльність відповідно до Статуту і Положень Фонду та Законів України: «Про благодійну діяльність та благодійні організації», «Про соціальні послуги», «Про охорону культурної спадщини», «Про благоустрій населених пунктів», «Про комплексну реконструкцію кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду», Конституції України і інших законодавчих актів України.

В межах установчих документів, ініціативною групою з числа учасників Фонду, розроблено благодійний проект благоустрою і реконструкції міста Кропивницький з створення і надання привабливого та гармонічного вигляду ділянці місцевості між вулицями Вадима Височина 1 і 2 та Короленко 71 м. Кропивницького.

З метою благоустрою ділянки дороги та прилеглої до неї території між вулицями Вадима Височина 1 і 2 та Короленко 71 м. Кропивницького що біля недобудованої будівлі фізичної культури і спорту (кадастровий номер земельної ділянки: 3510100000:11:079:0041), яка перебуває в стані занедбаності і захаращеності сміттям з зав’ялих квітів, обгортків для таких квіт, яке викидають недобросовісні підприємці з магазинів квітів що по вулиці Короленко 71 м. Кропивницького, просимо розглянути наше прохання щодо згоди в здійснені, нашим власним коштом і ресурсом, заходів з реалізації нашого соціального проекту з створення і надання привабливого та гармонічного вигляду між вулицями Вадима Височина 1 і 2 та Короленко 71 м. Кропивницького прилеглим до ділянки дороги тротуарам, бордюрам, недобудовам і будівлям та прилеглої до них території, - шляхом вирівняння насипної дороги, прокладання основи для асфальтного покриття та асфальту, укріплення ділянки дороги битоною основою під’їзного місця для тимчасового розміщення авто- мото- вело – електро- транспорту, велосипедної і пішохідної доріжки та бордюрів, встановлення металоконструкції дощового покриття майданчика і дорожнього водовідведення, встановлення зеленої зони з декоративних дерев, кустарників і квітів, тощо.

Реалізація соціального проекту, здійснюється безкорисливо, власним коштом та ресурсом Фонду, на користь місту і містянам.

По закінченню реалізації проекту, Фонд бере на себе зобов’язання щодо подальшого догляду, ремонту і обслуговування зазначеної вище ділянки.

Відповідь скерувати в нашу адресу: інд.: 25005, місто Кропивницький, вулиця Вадима Височина, будинок 1/71.

З повагою,

Голова Фонду Г.А.Хачатрян

Дата створення:

Розглянувши звернення (електронну петицію) з пропозиціями щодо погодження проведення благоустрою земельної ділянки між будинками № 1, 2 по вул. Вадима Височина та біля будинку № 71 по вул. Короленка (кадастровий номер: 3510100000:11:079:0041) шляхом вирівнювання насипної дороги, її асфальтування, укріплення ділянки дороги бетонною основою під’їзного місця для тимчасового розміщення авто-мото-вело-електротранспорту, велосипедної і пішохідної доріжки та бордюрів, встановлення металоконструкцій дощового покриття майданчика і дорожнього водовідведення, влаштування зеленої зони з декоративних дерев, кущів та квітів, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 р. № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Головне управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького не заперечує щодо проведення вищезазначених робіт з благоустрою земельної ділянки між будинками № 1, 2 по вул. Вадима Височина та біля будинку № 71 по вул. Короленка за умови погодження проведення даних робіт з управлінням містобудування та архітектури, управлінням земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, спеціалізованою інспекцією Міської ради міста Кропивницького відповідно до вимог чинного законодавства.

Станом на 22 жовтня петицію підписали 40 осіб з 450 необхідних.