Оприлюднити генеральний план міста

Оприлюднити генеральний план міста.

Дата створення:

Управлінням містобудування та архітектури Міської ради міста Кропивницького не підтриману електронну петицію щодо оприлюднення генерального плану міста розглянуто.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості
голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської
ради від 29 березня 2016 року № 142, та відповідно до норм ст. 231Закону України «Про звернення громадян» електронну петицію було розглянуто, як звернення громадян.
За результатами розгляду повідомляємо наступне.
Генеральний план забудови м. Кіровограда, який затверджено рішенням Кіровоградської міської ради від 12 вересня 2000 року № 627 «Про затвердження генерального плану м. Кіровограда», складається з текстових та графічних матеріалів на паперових носіях. Згідно з вимогами діючого на той час законодавства розроблення генерального плану у цифровій формі не здійснювалось.
Ознайомитися з Генеральним планом забудови м. Кіровограда на паперових носіях можна в управлінні містобудування та архітектури Міської ради міста Кропивницького за адресою: м. Кропивницький, вул. Тараса
Карпи, 68, каб. 325, тел. 24 53 64 (понеділок – четвер з 8:00 до 17:15, п’ятниця з
8:00 до 16:00 , обідня перерва з 12:00 до 13:00).

Станом на 26 березня петицію підписали 61 особа з 450 необхідних.