Встановити антивандальні Замки на Люки каналізаційні

Крадіжки люків каналізаційних та кабельної арматури призводять до величезних збитків для міста, а найголовніше загрожують життю наших Громадян та цілосності Наших автівок.
В Україні є підприємство котре виробляє та встановлює антивандальні замки з потайним механізмом.
На старі люки-не потрібно закуповувати кожного разу Нові кришки, а встановити антивандальні замки на місці.
Перевіримо наскільки в Нашому місті проблема з відкритими люками турбує Громадян.
http://adamant95.pro на цьому сайті є презентація цього замку.

Дата створення:

Розглянувши колективне звернення (електронну петицію) щодо встановлення антивандальних замків з потайним механізмом на люки інженерних мереж, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в термін, передбачений Статутом територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 р. № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету», та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
По суті порушеного питання доводимо до відома наступне.
За інформацією теплопостачальних підприємств міста Кропивницького, застосування антивандальних замків з потайним механізмом на люки теплових камер можливе лише при модернізації, реконструкції чи капітальних ремонтах теплових мереж із проведенням робіт з демонтажу чи заміни плит перекриття теплових камер. З питання встановлення антивандальних замків з потайним механізмом на каналізаційні та водопровідні люки повідомляємо, що рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 14.09.2011 р. № 763 «Про припинення юридичної особи комунального підприємства «Кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство Кіровоградської міської ради» в результаті реорганізації» надано згоду на приєднання КП «Кіровоградське ВКГ Кіровоградської міської ради» до ОКВП «Дніпро-Кіровоград». Враховуючи вищевказане, а також те, що відповідно до ч. 1 ст. 18 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відносини між органами місцевого самоврядування з підприємствами, установами та організаціями, що не перебувають у комунальній власності відповідних територіальних громад, будуються на договірній та податковій основі та на засадах підконтрольності у межах повноважень, наданих органам місцевого самоврядування законом, Міська рада міста Кропивницького не має права втручатись у фінансово-господарську діяльність Кропивницького ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград». Крім того повідомляємо, що підприємствами закупівля товарів, робіт та послуг для забезпечення потреб територіальної громади здійснюється на конкурсній основі відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі».

Станом на 22 вересня петицію підписали 68 осіб з 450 необхідних.