Перехід населення на автономне опалення на місцевому рівні

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

-Створити сприятливі умови населенню для переходу на автономне опалення
-Закрити збиткові теплопідприємста, та вкласти кошти, які витрачаются на їх утримання
-Створти соціальну программу фінансування частини витрат на встановлення індивідуального опалення для населення

Шановні керівники міста!
Ви вважаете, що можливо населенню платити за холодні батареї 55 грн/м2???
Закрийте підприємства, всі виручені кошти вложіть в программу переходу на індивідуальне опалення і дайте народу жити по нормальному!

Розглянувши електронну петицію від 21.02.2019 щодо переходу населення на автономне опалення на місцевому рівні, повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), дана петиція буде винесена на розгляд постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності, засідання якої планується 13.03.2019 о 14.00 в приміщенні Міської ради міста Кропивницького (кімн. 222-а).
Про можливість щодо присутності автора петиції на засіданні постійної комісії міської ради можна повідомити за телефонами: 24 15 37, 24 07 11, (066) 921 39 23.

В доповнення до раніше наданої відповіді від 05.03.2019 № Ко-2590/7-п на електронну петицію від 21.02.2019 щодо переходу населення на автономне опалення на місцевому рівні, повідомляємо наступне.
18.03.2019 петицію було розглянуто на засіданні постійної комісії Міської ради міста Кропивницького з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності.
У результаті розгляду петицію не підтримано.
Комісією враховано, що відключення окремих квартир багатоквартирних житлових будинків по стояку призводить до розбалансування гідравлічного режиму роботи внутрішньобудинкової системи опалення, перерозподілу теплоносіїв.
Головним управлінням житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького розробляється нова схема теплопостачання, яка погоджується Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Після погодження будуть визначені шляхи розвитку системи теплопостачання у місті.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість.