+ ще 183 громади!

Дозвіл на встановлення індивідуального опалення

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Отримання дозволу на встановлення індивідуального опалення в квартирі

Дата створення:

Зюнзя Лариса Сергіївна

kirovograd.blood@ukr.net

Про розгляд електронної петиції

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо надання дозволів на встановлення індивідуального опалення у квартирах, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в термін, який визначений в Статуті територіальної громади міста Кропивницького та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто, як звернення громадян.
Відповідно до Порядку відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання, затвердженого наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 22.11.2005 року № 4, питання реалізації прав споживачів при відмові від централізованого теплопостачання здійснюється постійно діючою міжвідомчою комісією для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання (далі – Комісія).
Для вирішення питання відключення житлового будинку (будинків) від мереж централізованого опалення його власник (власники) повинен (повинні) звернутись до Комісії з письмовою заявою про відключення від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Секретар міської ради А.ТАБАЛОВ

Ірина Ігнатко 22 86 87

Станом на 19 жовтня петицію підписали 123 особи з 450 необхідних.