Зовнішнє освітлення вулиці Тихої

Жителі вулиці Тихої міста Кропивницького просять улаштувати зовнішнє освітлення своєї вулиці.

Дата створення:

Гавриленко Андрій Миколайович

satrap69@gmail.com

Про розгляд електронної
петиції

Розглянувши електронну петицію щодо відновлення зовнішнього освітлення по вул. Тихій Головне управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького (далі – Головне управління) з даного питання повідомляє наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який зазначено у Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішення міської ради від 29.03.2016 року № 142, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян» електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Згідно з Програмою утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки, затвердженою рішенням Кіровоградської міської ради від 17.01.2017 р. № 763 зі змінами та доповненнями, не передбачено проведення капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення на вищезазначеній вулиці у 2019 році.
Враховуючи вищевикладене,повідомляємо, що питання з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення на вищевказаному об’єкті буде розглянуто Головним управлінням при формуванні переліку заходів з благоустрою, ремонт яких плануватиметься на 2020 рік.

Секретар міської ради А.ТАБАЛОВ

Дарина Матвієнко 24 85 93

Станом на 24 травня петицію підписали 20 осіб з 450 необхідних.