+ ще 183 громади!

Установка лавочок для відпочинку на Дворцовій

В центрі нашого міста є чудова пішохідна вулиця-Дворцова.На мій погляд, чого на ній не вистачає,так це лавовочок для відпочинку. Адже ж по вулиці прогулюються люди з обмеженими можливостями, молоді матусі з малечею, люди похилого віку. Цим категоріїям громадян не завжди вистачає сил подолати відстань від площі Героїв Майдану до Ковалівського парку без перепочинку.
Тому, хочу внести прпозицію ,щодо встановлення на протязі вулиці Дворцової, лав для відпочинку (хоч би по одній на квартал).

Дата створення:

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо встановлення лавок для відпочинку по вул. Дворцовій, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію було розглянуто як звернення громадян.
Програмою утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки», затвердженою рішенням Міської ради міста Кропивницького від 17.01.17 та внесеними змінами та доповненнями до нього від 31.01.19 № 2289, не передбачено видатки на 2019 рік щодо встановлення лавок по вулицях міста, у тому числі по вул. Дворцовій.

Станом на 19 жовтня петицію підписали 111 осіб з 450 необхідних.