+ ще 183 громади!

Дорожна розмітка

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

1.При нанесенні нової дорожньої розмітки враховувати ПДР, думати про ефективність руху водіїв, та не створювати новою розміткою аварійні ситуації на дорогах міста.
2. Привести у відповідність нанесення дорожньої розмітки до встановлених поруч дорожніх знаків. За необхідності встановити додаткові дорожні знаки у зв`язку із новою дорожньою розміткою.

Дата створення:

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо нанесення та приведення у відповідність дорожньої розмітки по місту, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію було розглянуто як звернення громадян.
Нанесення дорожньої та пішохідної розміток по вулицях міста проводиться відповідно до дислокацій технічних засобів регулювання дорожнім рухом, погоджених управлінням патрульної поліції в Кіровоградській області та затверджених рішенням міської ради.
При нанесені дорожньої розмітки по вулицях міста працівники спеціалізованого підприємства керуються ДСТУ 2587:2010 Розмітка дорожня. Технічні вимоги. Методи контролювання. Правила застосування.

Станом на 19 жовтня петицію підписали 63 особи з 450 необхідних.