+ ще 172 громади!

Зірка має жити!

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Зірка має жити! Не дамо закрити самий старий клуб футболу ФК „Зірка“ в Україні! Цей клуб було засновано в 1911 році. Наші діти хочуть займатися спортом та бути здоровими! Кожна дитина яка займається в цьому клубі хоче в майбутньому стати відомим футболістом України! Давайте не будемо руйнувати дитячі мрії!

Дата створення:

Ткаченко Анна Олександрівна

tkacenko.tanja@gmail.com

Про розгляд
електронного звернення

Шановна Анно Олександрівно!

Розглянувши Ваше звернення (електронну петицію) від 08.04.2019 року щодо збереження футбольного клубу «Зірка», повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького, відповідно до норм статті 23¹ Закону України «Про звернення громадян», Вашу електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
На підставі вищезазначеного повідомляємо, що футбольний клуб «Зірка» зареєстрований як Товариство з обмеженою відповідальністю та є приватною структурою. Відповідно до частини 2 статті 14 Конституції України, статті 18 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні та статті 23 Господарського кодексу України Міська рада міста Кропивницького немає повноважень щодо втручання в діяльність приватної структури.
Окрім того, станом на 11.04.2019 року офіційних повідомлень щодо припинення діяльності та участі команди в першості України з футболу серед команд Першої ліги до Професійної футбольної ліги України, Федерації футболу України від президента ФК «Зірка» Березкіна М.С. не надходило.

З повагою

Секретар міської ради А.ТАБАЛОВ

Вадим Бебко 24 47 33

Станом на 20 липня петицію підписали 98 осіб з 450 необхідних.