Освітлення по вулиці Михайлівська, 1

Звертаюсь до Вас, як мешканець багатоповерхівки, розташованої по вулиці Михайлівська, 1. У дворі на вказаній вулиці повністю відсутнє вуличне освітлення, що робить пересування жителів ввечері небезпечним. Поруч знаходиться дитячий садок, у зимовий період вести дитину з дитячого садка приходиться навпомацки. Повідомте будь-ласка про можливість вирішення даного питання.

Дата створення:

Костенко Дмитро Сергійович

galaxy-19862410@ukr.net

Про розгляд електронної
петиції

Розглянувши електронну петицію щодо відновлення зовнішнього освітлення по вул. Михайлівській, 1 Головне управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького (далі – Головне управління) з даного питання повідомляє наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який зазначено у Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 29.03.2016 року № 142, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян» електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Згідно з Програмою утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки, затвердженою рішенням міської ради від 17.01.2017 року № 763, зі змінами та доповненнями, передбачено проведення капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення по вул. Михайлівській, 1 в 2019 році. Наразі виготовлено проектно-кошторисну документацію.
Роботи будуть виконані до кінця 2019 року за умови належного фінансування.

Секретар міської ради А.ТАБАЛОВ

Дарина Матвієнко 24 85 93

Станом на 19 листопада петицію підписали 88 осіб з 450 необхідних.