+ ще 172 громади!

Ремонт доріг

Звертаюсь з проханням відремонтувати дорогу на Великій Балкі,а саме спуск з вул.Полтавській біля заправки БРСМ згори на В.Балку.Дорога стільки років в жахливому стані!При негоді здорова людина ледве ходе тудою,а що говорити про хворих,або стареньких ... Дуже благаємо допоможіть!А не байдужих людей просимо підписати.Дякую!

Дата створення:

Розглянувши електронну петицію щодо ремонту дорожнього покриття по пров. Криничуватому (від заправки «БРСМ» в напрямку мікрорайону Велика Балка), Головне управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького (далі – Головне управління) з даного питання повідомляє наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який зазначено у Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 29.03.2016 року № 142, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян» електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Програмою розвитку дорожнього господарства та безпеки руху в місті Кропивницькому на 2017-2021 роки, затвердженою рішенням Кіровоградської міської ради від 17.01.2017 року № 762, зі змінами та доповненнями, (далі - Програма), не передбачено проведення у 2019 році капітального (поточного) ремонту з влаштуванням асфальтового покриття дороги по вищевказаному провулку.
До Програми включено проведення капітального та поточного ремонтів магістральних доріг, по яких здійснюється рух міського пасажирського транспорту, а також доріг, що можуть розвантажити існуючий потік автомобільного транспорту міста та стати додатковим сполученням між мікрорайонами.

Станом на 23 липня петицію підписали 105 осіб з 450 необхідних.