Аквапарк

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

У нас красиве міст але в ньому практично немає місць для відпочинку, а особливо для активного відпочинку. Аквапарк приверне увагу багатьох жителів нашого міста, а також людей з інших населених пунктів. Стосовно фінансів, то він дуже швидко себе окупить і буде приносити прибутки.

Дата створення:

Розглянувши електронну петицію щодо відкриття аквапарку в місті Кропивницькому повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначений Статутом територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 29.03.2016 року № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України "Про звернення громадян" електронна петиція розглянута як звернення громадян.
Проектування і будівництво аквапарку - досить складний процес, що вимагає відповідального підходу для створення безпечного відпочинку майбутніх відвідувачів. Починається процес створення аквапарку з вибору місця його установки та площі забудови.
На даний час виконавчими органами Міської ради міста Кропивницького опрацьовано питання наявності вільних земельних ділянок на території міста та наявної інфраструктури до них. З метою залучення інвесторів для будівництва аквапарку інформація буде розміщена на офіційному сайті Міської ради міста Кропивницького та інвестиційному порталі міста Кропивницького.

Станом на 19 листопада петицію підписали 85 осіб з 450 необхідних.