+ ще 172 громади!

Ремонт дорожнього покриття на вулиці Олега Ольжича

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Створення дорожнього покриття на вулиці Олега Ольжича, для покращення життя мешканців мікрорайону "Некрасівка". На цій вулиці зовсім не має асфальту, мешканці мають великий клопіт як дістатися до свого будинку. Взимку або в негоду вулиця Олега Ольжича перетворюється в непрохідний шлях, який можна подолати лише на позашляховику. На цій вулиці знаходиться дитячий садок, військова частина, цементне підприємство , та вона є прямим шляхом до гаражного кооперативу. Окрім цього на вулиці знаходиться понад 50 будинків та новоутворене ОСББ "НЕКРАСІВКА" в якому мешкають понад сто осіб. Будемо дуже вдячні нашому уряду за сприяння у нашій проблемі!

Дата створення:

Розглянувши електронну петицію щодо ремонту дорожнього покриття по вул. Олега Ольжича, Головне управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького (далі – Головне управління) з даного питання повідомляє наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який зазначено у Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 29.03.2016 року № 142, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян» електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Програмою розвитку дорожнього господарства та безпеки руху в місті Кропивницькому на 2017-2021 роки, затвердженою рішенням Кіровоградської міської ради від 17.01.2017 року № 762, зі змінами та доповненнями, (далі - Програма), не передбачено проведення у 2019 році капітального (поточного) ремонту з влаштуванням асфальтового покриття дороги по вищевказаній вулиці.
До Програми включено проведення капітального та поточного ремонтів магістральних доріг, по яких здійснюється рух міського пасажирського транспорту, а також доріг, що можуть розвантажити існуючий потік автомобільного транспорту міста та стати додатковим сполученням між мікрорайонами.

Станом на 23 липня петицію підписали 44 особи з 450 необхідних.