Зміна маршруту автономного тролейбуса № 5

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Ми, мешканці мікрорайону Новоолексіївки, просимо змінити маршрут автономного тролейбуса №5 (101-й мікрорайон – Залізничний вокзал) таким чином: вул. Яновського – вул. Комарова – вул. Межовий Бульвар – вул. Ушакова – вул. Яновського. Оскільки великій кількості дітей дошкільного та шкільного віку, студентів, працюючих та людей поважного віку складно добиратися до місця навчання, роботи, лікарні та інших установ, які знаходяться в різних мікрорайонах міста. (Маршрут автобуса № 104, №104-А не задовольняє потреб мешканців мікрорайону.

Дата створення:

Розглянувши не підтриману петицію щодо зміни схеми руху тролейбусного маршруту № 5 «просп. Промисловий - Залізничний вокзал», повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затверджений рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31.01.2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Починаючи з 11 березня 2019 року організатором пасажирських перевезень управлінням розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького було змінено схему руху вищезгаданого тролейбусного маршруту. Ділянку шляху від вул. Євгена Тельнова до просп. Винниченка (близько 5 км.) тролейбуси долають за допомогою автономного ходу. Тому запропонована Вами зміна схеми руху призведе до зниження заряду акумуляторних батарей та зменшення автономного ходу транспортних засобів, зміни графіків та інтервалів руху між тролейбусами, що в свою чергу негативно вплине на транспортне обслуговування мешканців міста Кропивницького.
Враховуючи вищевикладене, здійснити запропоновану Вами зміну схеми руху тролейбусного маршруту № 5 неможливо.

Станом на 9 грудня петицію підписали 47 осіб з 450 необхідних.