Створення єдиного вікна для збору показників лічильників, на одному ресурсі!

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Пропоную створити "єдине вікно" на платформі інтернет ресурсу, та/або Chat-bot на платфомі месенджерів Viber, What'sApp, Telegram за для облегшення збору показників всіх лічильників (водопостачання/газ/електроенергія) від користувачів, в одному місці(на одному ресурсі) Та корректно переадресовувати зібранні дані відповідним установам!

Дата створення:

Головним управлінням житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького Ваше звернення (електронну петицію) щодо створення «єдиного вікна» на платформі Інтернет ресурсу для полегшення збору показників всіх лічильників (водопостачання/газ/електроенергія) від користувачів в одному місці (на одному ресурсі) та переадресовування зібраних даних відповідним установам розглянуто.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31.01.2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян» електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
З даних питань повідомляємо наступне.
Підприємства, що надають житлово-комунальні послуги з водопостачання, газопостачання та електропостачання не підпорядковані виконавчим органам Міської ради міста Кропивницького, лише послуги з централізованого опалення мешканцям міста Кропивницького надаються комунальним підприємством «Теплоенергетик».
Враховуючи вищевикладене, немає можливості створити «єдине вікно» на платформі Інтернет ресурсу для полегшення збору показників всіх лічильників (водопостачання/газ/електроенергія) від користувачів в одному місці (на одному ресурсі) та переадресовувати зібрані дані відповідним установам, оскільки для створення та обслуговування даного «єдиного вікна» необхідне додаткове виділення коштів з міського бюджету, що на даний час не передбачено нормами чинного законодавства.

Станом на 16 вересня петицію підписали 46 осіб з 450 необхідних.