Соціальний транспорт через центр міста через АС № 2, Обласну лікарню, вул.Ю.Коваленка, вул.Жадова, вул.Героїв України, вул.Тамма

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Запровадження маршруту з використанням соціального транспорту (автономного тролейбусу) через центр міста через АС № 2, Обласну лікарню, по вул.Ю.Коваленка, вул.Жадова, вул.Героїв України (повз овочевий ринок), вул.Тамма, ринок, через центр міста і далі за необхідністю. Цей маршрут не охоплено соціальним транспортом або великогабаритним транспортом. Наприклад, від АС № 2 в бік Обласної лікарні і далі до супермаркету "Велмарт" їздять тільки маршрутні таксі. Також цей маршрут міг би сполучити мікрорайон 13 школи, Обласну лікарню з овочевим ринком соціальним транспортом.

Дата створення:

Розглянувши не підтриману петицію щодо створення тролейбусного маршруту, який би курсував по вул. Євгена Тельнова, Юрія Коваленка, Генерала Жадова, Героїв України, Академіка Тамма, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затверджений рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31.01.2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
З метою підвищення якості транспортного обслуговування населення міста Кропивницького і його гостей, покращення екологічної ситуації у середмісті, якості перевезень, фінансово-економічних показників підприємства, профільними виконавчими органами Міської ради міста Кропивницького спільно з КП «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького» у 2019 році було придбано 6 одиниць електротранспорту з автономним ходом.
Одночасно повідомляємо, що Ваша пропозиція буде опрацьована при розробці нового тролейбусного маршруту під час організації пасажирських перевезень по місту Кропивницькому в майбутньому.

Станом на 24 серпня петицію підписали 29 осіб з 450 необхідних.