+ ще 172 громади!

Зміна маршрутів, щоб охопити дачні кооперативи на яких постійно проживають люди.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

На даний час дачно-садові товатиства «Колос», «Тімірязєва», «Комунальник» майже не мають можливості дістатись до міста, поруч проходить єдиний автобус лише чотири рази на день, при цьому вартість проїзду в ньому 12-14 грн. Там постійно проживають багато людей, які кожного дня повинні їздити до міста на роботу, в садочок, до школи і часто автобус переповнений, і це при тому, що багато людей користуються власним транспортом, бо вартість проїзду занадто висока для такої відстані.
Прошу розглянути зміну одного чи декількох міських автобусів, щоб охопити ці території і їх мешканці могли в зручний час дістатись до міста.
Варіанти зміни маршрутів:
1) автобус 116, замість кінцевої зупинки на Молодіжному продовжити маршрут до кільцевої дороги і далі по ній до Олександрійського шосе і по ньому до аеропорту і далі по існуючому маршруту.
2) маршрутка 6, замість кінцевої зупинки на молодіжному продовжити маршрут до кільцевої дороги і далі по ній до Олександрійського шосе і по ньому до аеропорту і далі по існуючому маршруту.
3) прогородний автобус 283, замість кінцевої зупинки в Созоновці, зробити рух кільцевим по набережній вулиці в Созоновці до кільцевої дороги до Олександрійського шосе і далі по існуючому маршруту.
Такі зміни не вплинуть суттєво на існуючи маршрути, та дозволять охопити більше пасажирів та поліпшити рух транспорту в цих районах.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 19 липня петицію підписали 69 осіб з 450 необхідних.