+ ще 181 громадa!

Створення необхідних умов для Макдональдс

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Створити необхідні умови для Макдональдс. Чому в обласному центрі немає такого популярного кафе? Кажуть, що він у нас не окупиться, я не згоден. Я впевнений, що Макдональдс буде отримувати необхідні гроші для утримання. Ті фастфуди, які у нас є, просто не можуть зрівнятися по смаку з їжею в Макдональдс.

Дата створення:

Розглянувши Вашу електронну петицію щодо створення необхідних умов для МакДональдза, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено у Статуті територіальної громади міста Кропивницького, затвердженому рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31.01.2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 23¹ Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
У зв’язку з тим, що мешканці міста зацікавлені у відкритті зазначеного закладу, управління торгівлі та побутового обслуговування департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницького (далі – Управління) звернулось з листом до підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» з проханням надати інформацію про наміри компанії щодо можливого відкриття ресторану швидкого харчування у місті Кропивницькому.
За інформацією компанії, яка надійшла в електронному вигляді до Управління, повідомляється, що фахівці компанії вивчають місто, вирішують можливі умови відкриття та формат ресторану.

Станом на 14 жовтня петицію підписали 200 осіб з 450 необхідних.