+ ще 192 громади!

Нанесення дорожньої розмітки від вул. Полтавської по вул. Кропивницького (ринок полтавський)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Після асфальтування нового дорожнього покриття по вул. Кропивницького в районі ринку Полтавський значно розширено проїжджу частину. Авто рухаються на дуже великій швидкості, дорогу переходити часом небезпечно для життя.
Вимагаю терміново на нести дорожню частину розмітку, для безпечного руху пішоходів, поки хтось не загинув під колесами.

Дата створення:

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо нанесення дорожньої розмітки по вул. Кропивницького, біля ринку «Полтавський», Головне управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького, повідомляє наступне.
Враховуючи те, що зазначена електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького, затвердженому рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31.01.19 р. № 2303, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію було розглянуто як звернення громадян.
Нанесення дорожньої розмітки на вказаному відрізку дороги проведено відповідно до проектно-кошторисної документації об’єкту, а саме: «Капітальний ремонт дороги по вул. Кропивницького, від вул. Полтавської до вул. Шевченка», в частині організації дорожнього руху.

Станом на 24 січня петицію підписали 150 осіб з 450 необхідних.