Створення майданчиків для вигулу та дресирування собак

Створення сучасних майданчиків для вигулу собак у Кропивницьку.
В звязку з постійними погрозами громадян що до вигулу собак у невідведених для цього місьцях. Є багато погроз на вбивсто і отруєння домашніх тварин.
Терміново!!! Потрібно створити сучасні спеціально відведені місця для вигулу собак.
-Територія повинна бути огородженна. На території встановленні смітники і засоби для прибирання за тваринами. Також на території встановити лавочки для людей і тренажери для тварин(колеса,тунелі,мости,гірки,перешкоди)
-Майданчик має стати центром об'єднання власників тварин. Створються з метою підвищення рівня керовоності та адаптованості собак в умовах міста та для дресирування собак.
Відсутність обладнаних майданчиків для вигулу собак спричиняє виникненню конфліктних ситуацій між власниками тварин та мешканцями мікрорайонів міста.

Дата створення:

Головним управлінням житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького (далі – Головне управління) звернення (електронну петицію) щодо створення майданчиків для вигулу та дресирування собак розглянуто.
З даного питання повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено рішенням міської ради від 29.03.2016 року № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету», та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Відповідно до статті 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Керуючись наказом Держкомітету України з питань житлово-комунального господарства від 23.09.2003 р. № 154 «Про затвердження порядку проведення ремонту та утримання об'єктів благоустрою населених пунктів», а також відповідно до Положення про Головне управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького, затвердженого рішенням Міської ради міста Кропивницького від 21.12.2017 р. № 1384, до повноважень Головного управління не входять питання створення майданчиків для вигулу та дресирування собак.
З метою реалізації Вашого задуму запрошуємо разом з однодумцями взяти участь у 2020 році у громадському бюджеті (бюджеті участі) міста Кропивницького, подавши відповідний проект, реалізація якого відбуватиметься у 2021 році.
Умови участі та підготовки проектів у громадському бюджеті (бюджеті участі) міста Кропивницького затверджені рішенням Міської ради міста Кропивницького від 19.03.2019 року № 2455 «Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) міста Кропивницького в новій редакції» з яким можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Міської ради міста Кропивницького.

Станом на 20 лютого петицію підписали 130 осіб з 450 необхідних.