Фінансування з міського бюджету притулку громадської організації "Щасливий Пес"

ІНШІ

Відношення людей до тварин - показник розвитку держави та міста!
В нашому місті відсутній міський притулок для тварин, на його будівництво потрібно багато коштів. Але є громадські організації, що успішно займаються безпритульними тваринами в місті Кропивницький. Одна з таких організацій - ГО "Щасливий Пес", яка вже 5 років переймається проблемами тварин з вулиці.
Три роки тому ГО "Щасливий Пес" отримала будівлі за адресою Ливарна, 1 в оренду від Міської ради міста Кропивницького для проведення громадської діяльності. За цей час, силами та коштами волонтерів та небайдужих громадян міста на виділеній території створено притулок для тварин.
На теперішній час в притулку громадської організації "Щасливий Пес" утримується близько 140 тварин. Всі ці три роки тварини утримувалися за рахунок благодійних внесків, які мали не регулярний характер. Жодної фінансової підтримки з бюджета міста на утримання собак та котів організація не отримувала.
У зв'язку з тим, що кількість тварин постійно збільшується, утримувати та годувати собак та котів, без фінансової підтримки міста, вже неможливо, коштів катастрофічно не вистачає.
За час існування громадської організації "Щасливий Пес" сотні тварин було забрано з вулиць міста, сотні тварин знайшли домівки, організація приймає участь у программі стерилізації безпритульних тварин, робить все для зменшення кількості безпритульних тварин та пропагандує гуманне ставлення для тварин.
Цією петицією хочемо привернути увагу влади міста Кропивницький до проблем громадської організації "Шасливий Пес", притулку організації, що вже не можуть продовжувати існувати без фінансової підтримки міста.
Просимо виділити кошти з міського бюджету на щомісячне утримання тварин у притулку, що включає в себе годування, вакцінацію, обслуговування тварин.
Фінансова підтримка притулку громадської організації "Щасливий Пес" дасть змогу утримувати тварин у притулку і на далі, шукати їм домівки, а не відпустити 140 тварин на вулицю, а також дасть змогу забирати з вулиць міста інших тварин.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 12 листопада петицію підписали 340 осіб з 450 необхідних.