Створити прямі маршрути міського транспорту з вул. Полтавської до залізничного вокзалу і заводу "Гідросила"

Останнім часом в нашому місті в сфері надання населенню послуг міського транспорту відбулися позитивні зрушення. Наприклад, приємною несподіванкою для працівників заводу «Гідросила» був запуск автономного тролейбусу маршруту №7 невдовзі за відкриттям арки. Це скоротило час, що витрачався на шлях до роботи. Та багато працівників цього великого підприємства проживає в районі вул. Васнєцова у буд.№6. Це кооператив «Агрегатчик», що в свій час був побудований за підтримки заводської адміністрації. І, якщо подивитися на діючі в місті маршрути громадського транспорту, з району вулиць Полтавської та Васнєцова, без пересадок в центрі міста до заводу «Гідросила», неможливо доїхати. Також велика незручність для тих, хто зібрався в подорож по залізниці, особливо, якщо подорожуєш з валізами – прямого маршруту до залізничного вокзалу з цього району немає. Хоча раніше тролейбус №1 доїжджав до вокзалу, але зараз він не піднімається туди.
З метою покращення надання населенню послуг міського транспорту просимо встановити прямі маршрути для сполучення району вулиць Полтавської та Васнєцова з заводом «Гідросила» та залізничним вокзалом.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 12 листопада петицію підписали 35 осіб з 450 необхідних.