Відремонтування площі Богдана Хмельницького

Відремонтування площі Богдана Хмельницького а саме:
- покладення тротуарної плитки на доріжках, для пішоходів;
- встановлення ліхтарів;
- заміна лавок для відпочинку місцян;
- заміна контейнерів для сміття;
- озеленення тереторіїї .

Дата створення:

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо ремонту площі Богдана Хмельницького, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затвердженим рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31.01.2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 23¹ Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Одночасно інформуємо, що проїжджа частина площі Богдана Хмельницького не потребує ремонту, а на вказаній території знаходиться сквер ім. Хмельницького, який потребує капітального ремонту.
Програмою розвитку та збереження зелених насаджень у місті Кропивницькому на 2018-2021 роки, затвердженою рішенням Міської ради міста Кропивницького від 12.07.18 № 1765 (зі змінами) кошти на проведення ремонту території скверу ім. Хмельницького на площі Богдана Хмельницького у 2020 році не передбачено.

Станом на 23 лютого петицію підписали 76 осіб з 450 необхідних.