Співочий фонтан у Кропивницькому

Наше місто все більше набирає попиту та цікавість для туристів, але його можна оглянути за 2 години. Хотілось би по більше цікавих та гарних місць для відпочинку. Тому прошу виставити на голосування ідею щодо створення «Співочого фонтану у Кропивницькому» прошу владу розглянути вільне місце для його встановлення в Кропивницкому їх вдосталь, одне з низ біля центрального РАКСу на Гоголя 85, поки там не збодували черговий магазин чи маф. Прошу всіх проголосувати за дану ідею, та підтримати!

Дата створення:

Виконавчими органами Міської ради міста Кропивницького Ваше звернення про створення співочого фонтану, який би став окрасою та гордістю не тільки нашого міста, але і всієї України, з розміщенням його на розі вул. В’ячеслава Чорновола та вул. Гоголя розглянуто.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затвердженим рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31.01.2019, № 2303, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Відповідно до Генерального плану міста Кіровограда (Кропивницького), який затверджений рішенням Міської ради від 12 вересня 2000 року № 267 територія на розі вул. В’ячеслава Чорновола та вул. Гоголя, на якій запропоновано створення співочого фонтану, відноситься до зони багатоповерхової багатоквартирної житлової забудови та частково до території громадських центрів.
Планом зонування території м. Кіровограда (Зонінгом), затвердженим рішенням Кіровоградської міської ради від 17 вересня 2013 року № 2456 вищезазначена територія відноситься до зон Г-1, Г-2 – зони ділових та громадських центрів. До переважних видів забудови у даній зоні, у тому числі, відносяться ділові та бізнес-центри, меморіальні споруди та комплекси.
Для того, щоб вирішити питання щодо створення співочого фонтану з благоустроєм прилеглої території необхідно попередньо розглянути ескізні пропозиції на міській топонімічній комісії та на засіданні Архітектурно-містобудівної ради при Управлінні для визначення місця розташування його на конкретній території.

Станом на 29 березня петицію підписали 275 осіб з 450 необхідних.