Щодо встановлення світлофору та ремонту тротуару по вулиці Бобринецький шлях (40-річчя Перемоги).

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

В мікрорайоні Масляниківка вкрай необхідно терміново вирішити важливі питання, а саме:
встановити регульований світлофор з кнопкою, на перехресті вулиць 40-річчя Перемоги та Микитенка, у зв’язку з тим, що на даному відрізку дороги інтенсивний рух транспорту;
поновити тротуарну доріжку починаючи від дитячого майданчику по вулиці Микитенка, до вулиці 40-річчя Перемоги № 200. Щорічно на цій небезпечній ділянці дороги травмуються люди, а молодим матусям з дитячими візочками доводиться йти по проїзній частині дороги, тому що тротуарна доріжка вщент розбита.
Також на даному перехресті багато мешканців переходять дорогу, йдучи до магазину, школи, дитячого садочку тому для попередження нещасних випадків та уникнення аварійних ситуацій необхідно терміново вирішити данні питання.

Дризі В.В.

driga.vadim@mail.ru

Про розгляд електронної петиції

На електронну петицію від 18.07.2016 щодо встановлення світлофору та ремонту тротуару по вулиці Бобринецький шлях (40-річчя Перемоги) повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» дану петицію 20.07.2016 було розглянуто на засіданні постійної комісії Кіровоградської міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності.
За інформацією Головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради облаштування світлофорних об’єктів здійснюється за наявності проектно-кошторисної документації.
На даний час виконуються роботи зі встановлення світлофорних об’єктів, проектно-кошторисна документація по яких була виготовлена в 2015 році і пройшла експертизу в філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Кіровоградській області.
Постійною комісією петицію було підтримано та надано доручення Головному управлінню житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради передбачити кошти в Програмі розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Кіровограда на 2016 рік:
на розроблення проектно-кошторисної документації щодо встановлення світлофору по вулиці Бобринецький шлях (40-річчя Перемоги);
на ремонт тротуару.
В подальшому дане питання буде перебувати в компетенції Головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради.

Секретар міської ради С.БОЙКО

Масло 24 03 14

Дризі В.В.

driga.vadim@mail.ru

Про розгляд електронної
петиції

В доповнення до раніше наданої відповіді на електронну петицію щодо встановлення світлофорного об’єкта на перехресті вулиць Бобринецький шлях (40-річчя Перемоги) і Микитенка повідомляємо наступне.
У листі управління патрульної поліції в місті Кіровограді від 17.08.16 № 2444/41/34/01 (додається) зазначено, що встановлення світлофорного об’єкта на перехресті вулиць Бобринецький шлях (40-річчя Перемоги) і Микитенка повинне відповідати умовам, визначеним у п. 7.10 ДСТУ 4092-2002 «Світлофори дорожні. Загальні технічні вимоги, правила застосування та вимоги безпеки».
Через відсутність відповідних обґрунтувань, передбачених зазначеними умовами, введення світлофорного регулювання на вказаному перехресті неможливе.

Додаток: лист - на 1 арк. в 1 прим.

Секретар міської ради А. Табалов

Криворучко 24 85 93