ПОВЕРНУТИ МАРШРУТИ 107 ,1 , 10, 120 ,150 та інші,які працювали раніше в місті

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Пропоную міській раді міста Кропивницького,нарешті,повернутися обличчям до мешканців міста та звернути увагу на транспортні проблеми міста,які склалися в результаті "реформ транспортної галузі",яку провели за часів "попередників-регіоналів". А саме: наразі в місті майже вся транспортна галузь працює під одного перевізника-компанію "Оліс". Наприклад,раніше добратися від (Критого ринку,Типографії,Досааф,Спортшколи) в сторону Аеропорта було ділом 10-15 секунд.Зараз тільки "Центральний",який потрібно довго чекати,а після 21.30 взагалі не ходить!!! І інших прикладів доволі багато!!! ВЕРНІТЬ МІСТУ ТА ЙОГО МЕШКАНЦЯМ ПРОВІРЕНІ ЧАСОМ МАРШРУТИ!!!

Дата створення:

Семен Ю.В.

Semen7722@i.ua

Про розгляд петиції

Шановний Юрію Васильовичу!
Розглянувши не підтриману петицію щодо повернення автобусних маршрутів № 1, 10, 107, 120, 150 та інших, які працювали раніше в
м. Кропивницькому, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Для забезпечення транспортного сполучення Аеропорту з районом Критого ринку та Друкарні у маршрутній мережі, затвердженій рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 08 листопада 2012 року № 942 (зі змінами), передбачено автобусні маршрути № 1-ц (Центральний) «вул. Генерала Жадова – Лісопаркова», № 21 «вул. Соціалістична – МАУП – вул. Соціалістична».
Згідно з даною мережею, на маршруті № 21 передбачено 16 одиниць автобусів, на маршруті № 1-ц (Центральний) передбачено 11 одиниць автобусів в режимі маршрутного таксі з інтервалом руху в години «пік» до 5 хвилин, в міжпіковий період – до 10 хвилин. У вечірні години доби за міськими маршрутами спостерігається значне зниження пасажиропотоку, тому для ефективного використання транспортних засобів після 20.00 автобуси працюють у черговому режимі та інтервали руху між ними збільшуються до 20 хвилин.
Також у Вас є можливість користуватися тролейбусними маршрутами № 10 «вул. Генерала Жадова - Лісопаркова» та № 4 «вул. Космонавта Попова – Лісопаркова», які обслуговуються 18 транспортними засобами і працюють з інтервалом руху 7-15 хвилин.
Зважаючи на вищевикладене та затверджену маршрутну мережу міста, на даний час відновити автобусні маршрути № 1, 10, 107, 120 та інші, які працювали раніше в місті, немає можливості. Проте Ваші пропозиції будуть враховані в подальшій роботі управління під час формування транспортної мережі міста.

З повагою

Секретар міської ради А. Табалов

Кічкіна 24 58 98

Станом на 19 листопада петицію підписали 103 особи з 450 необхідних.