Прибрати з зупинок "Вуличне радіо"

Прибрати з зупинок громадського транспорту гучномовці "Вуличного радіо".

Музика та постійна реклама, що звучать на зупинках громадського транспорту, негативно впливають на психологічний стан містян. Багато людей скаржаться та висловлюють своє негативне ставлення до такого "НОУ-ХАУ".

Дата створення:

Розглянувши не підтриману петицію від 13.02.2018 р. щодо демонтажу гучномовців «Вуличного радіо» із зупинок громадського транспорту, повідомляємо наступне.
Оскільки електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького, зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29 березня 2016 року № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», останню розглянуто управлінням містобудування та архітектури Міської ради міста Кропивницького, як звернення громадян.
Аудіоретранслятори біля зупинок громадського транспорту встановлені ТОВ «ГОЛОС КРОПИВНИЦЬКОГО» відповідно до рішення Виконавчого комітету Міської ради міста Кропивницького від 20 листопада 2017 року № 553 «Про розміщення аудіоретрансляторів (гучномовців) на опорах в м. Кропивницькому ТОВ «ГОЛОС КРОПИВНИЦЬКОГО», що прийнято з дотриманням вимог та норм чинного законодавства України.
Крім того, «Вуличне радіо» є комунально-соціальним проектом, за допомогою якого до відома містян безкоштовно доводиться інформація зазначеного спрямування.
Також необхідно зазначити, що на даний час відсутня офіційно підтверджена інформація уповноважених осіб, установ або організацій щодо негативного впливу на психологічний стан містян внаслідок роботи «Вуличного радіо».

Станом на 22 квітня петицію підписали 161 особа з 450 необхідних.