Найти транспорт - gps-трекеры

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Сколько было обещаний от властей и лично от мэра.А так же принудительная установка трекеров на все маршрутки поголовно.Результат-невозможность найти любой транспорт что-бы добраться так как на тех сайтах что дает город нет возможности их найти и это относится как к маршруткам так и к автобусам и тролейбусам единственный сайт где более менее видно это- easyway.info но на нем есть только отрывочно общественный транспорт и единственная маршрутка на 111 маршруте.Объясните почему все это движение оказалось очередным пиаром власти. Приглашаю всех переходить на сайт easyway.info где можно увидеть общественный и 111 маршрутный транспорт.Требую срочно исправить ситуацию.

Дата створення:

Розглянувши не підтриману петицію щодо встановлення GPS-трекерів на транспорті, який працює за міськими автобусними маршрутами загального користування, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 р. № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Станом на 01.03.2018 р. міські автобусні маршрути загального користування обслуговують 8 приватних підприємств-перевізників, а саме: ПП «ОЛІКС», ПП «УкрАвтоІнвест», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз-Кіровоград», КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс», ФОП Кобченко В.В. та ФОП Баркар С.М..
З 22.10.2017 р. на ринку міських пасажирських перевезень на автобусних маршрутах загального користування працює комунальне підприємство «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького».
Автобуси вищевказаних підприємств обладнані електронними системами контролю за їх роботою, а саме пристроями GPS-навігації.
Доступ до даних систем диспетчеризації кожного приватного підприємства надані управлінню розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького, як органу за яким закріплено функції управління КП «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького» та організатору пасажирських перевезень у місті.
Одночасно повідомляємо, що на даний час організатором перевезень оголошено конкурс з перевезення пасажирів. Однією з вимог до підприємств-претендентів є наявність запропонованих на конкурс автобусів з системою GPS-навігації. Після позитивного проведення конкурсу при укладанні договорів на перевезення буде врахована норма щодо висвітлення у загальнодоступному інтернет ресурсі результати роботи вищезазначених трекерів.

Станом на 18 червня петицію підписали 85 осіб з 450 необхідних.